Agencija za oglašavanje i marketing koja dugi niz godina kvalitetno i profesionalno osmišljava i realizira sve marketinške aktivnosti; od istraživanja tržišta, procesa kreiranja pozitivnog imidža tvrtke ili proizvoda/usluge vizualnom komunikacijom, kreiranjem marketinške strategije i plana, osmišljavanjem i izradom svih propagandnih materijala, medijskog planiranja i davanja u zakup oglasnih površina iz vlastite ponude. Nudimo različite formate vanjskog i unutrašnjeg oglašavanja te lijepljena plakata!

 

ŠTO NUDIMO?

Tim kreativnih profesionalaca - zaljubljenika u marketing nudi vam inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

DRUGAČIJI OD DRUGIH!

Ono što nas čini posebnim je individualan pristup i potpuna posvećenost klijentu u svim segmentima, neovisno o veličini ili budžetu. Tim visokoobrazovanih stručnjaka brine o svim aspektima stvaranja vašeg kvalitetnog imidža, spreman je ostvariti i najsloženije projekte držeći se pri tom dogovorenih (vrlo često i iznimno kratkih) rokova.

 

NAŠ CILJ:

Naš cilj je održati i unaprijediti visoko personaliziran i profesionalan pristup svakom klijentu, a povjerenje koje ste nam podarili opravdati vašim uspjehom. Vaše zadovoljstvo naša je najveća motivacija!

 

OGLAŠAVANJE

 

Unutrašnje oglašavanje:

- oglašavanje u trgovačkim lancima

- oglašavanje u lancu drogerija

 

Vanjsko oglašavanje:

- wallscape, bigboard i megaboard površine

- ljepljenje :plakata postera (B1,B2,A3,A3+)

- oglašavanje na trajektima

- oglašavanje na benzinskim postajama

 

 

 

Copyright 2012.© KORDIĆ HOLDING. Kreativa - public event & sjedipet.hr.