Kordić-Holding 'renta car & limousine service' iz Splita pruža Vam mogućnost iznajmljivanja automobila i luksuznih limuzina, po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj. Postojimo i radimo već duži niz godina stvarajući iz dana u dan prepoznatljivo ime na našim prostorima, zahvaljujući uspješnoj suradnji s velikim brojem naših zadovoljnih klijenata.

 

 Odgovarajući na Vaše potrebe stvorili smo brzu, efikasnu i profesionalnu 'renta car' uslugu, koja Vam omogućuje da lako i u najkraćem vremenskom periodu iznajmite automobil po želji, na period koji Vam odgovara. Ono po čemu smo karakteristični jest usmjerenost na Vas i Vaše potrebe, fleksibilnost, brz odaziv, razumijevanje i apsolutna posvećenost i izlaženje u susret svim Vašim zahtjevima!

 

 Postoji mogućnost najma vozila s vozačem, što će Vaš ugođaj u toku vožnje podići na viši nivo. Naši vozači su profesionalci u svom poslu i iza njih je višegodišnje radno iskustvo, čime Vam osiguravamo bezbrižnu vožnju. Ističemo da isti dobro govore engleski jezik, te da poznaju dobro područje Hrvatske i zemlje Europe, na odgovarajućem nivou.

 

Copyright 2012.© KORDIĆ HOLDING. Kreativa - public event & sjedipet.hr.